Injektointityöt betonirakenteille Jyväskylässä, Joensuussa ja muualla Suomessa

Suomen Rakennelujitus Oy:n erityisosaamista on betonin injektointi. Toimialueemme on mm. Lappeenranta, Kouvola, Joensuu, Jyväskylä ja Mikkeli sekä tarvittaessa muu Suomi.

Polyuretaanit ja epoksihartsit

Teemme erilaisia polyuretaani- ja epoksi-injektointeja betoni- ja kalliorakenteiden korjaamiseen ja tiivistämiseen. Käytössämme on sähkökäyttöisiä kalvopumppuja, joiden painetuotto on n. 250 bar.

Teemme myös betonirakenteiden työsaumojen jälki-injektointeja niihin asennettujen injektointiletkujen avulla.

Polyuretaani

Polyuretaani-injektoinnilla olemme tiivistäneet mm. vuotavia pato- ja kanavarakenteita, teollisuuden vedenkäsittelyaltaita, betoniseiniä ja välipohjia, työsaumoja sekä kallioon louhittuja tunneleita.

Periaate

Uretaani reagoi rakenteessa olevan kosteuden kanssa, jolloin se paisuu jopa 5-30-kertaiseksi (käytettävästä uretaanista riippuen) täyttäen ja tiivistäen rakenteessa olevat kolot ja halkeamat.

Epoksihartsi

Epoksi-injektoinnilla olemme korjanneet mm. teollisuuden koneperustuksia ja peruslevyjä, betonirakenteissa olevia halkeamia sekä alustastaan irronneita betonilattioiden pintalaattoja.

Periaate

Epoksi tunkeutuu erittäin pieniin halkeamiin täyttäen sen ja liimaten rakenteen yhtenäiseksi rakenteeksi. Epoksi-injektointeja voidaan tehdä sekä paineinjektointina että imeyttämällä.

Ympäristö

Käyttämämme polyuretaanit ja epoksihartsit ovat täysin reagoineena myrkyttömiä. Useat käyttämistämme aineista ovat hyväksyttyjä käytettäväksi myös juomavesialueilla ja vedenkäsittelyyn käytetyissä rakenteissa.

Olemme järjestäneet injektointijätteen keräämisen työkohteistamme ja toimitamme sen edelleen asianmukaisesti hävitettäväksi.