Yritysesittely

Kehittyvä yritys

Suomen Rakennelujitus Oy on v. 1990 perustettu korjaus-, lujitus-, tiivistys- ja injektointitöihin erikoistunut yhtiö. Toiminta-ajatuksenamme on tehdä ja kehittää teknisesti ja taloudellisesti asiakkaan kannalta kilpailukykyisiä rakenteiden korjaus- ja vahvistamisratkaisuja.

Katso esittelyvideo tästä:

Olemme kehittäneet tuoteperheen itsetiivistyviä korjausbetoneja, joita valmistamme työmaalla ja pumppaamme edelleen korjauskohteisiin. Näissä toimimme joko betonintoimittajana tai hoidamme koko korjaustyön purku-, raudoitus-, muotti- ja valutöineen.

Kehitämme ja tutkimme betonituotteitamme omassa tuotekehityslaboratoriossamme. Teemme jatkuvaa yhteistyötä suunnittelijoiden ja tilaajien kanssa uusien korjausmenetelmien kehittämiseksi työmailta saamamme tiedon ja uusien ideoidemme pohjalta. Korjausmenetelmistämme ja betoneistamme on tehty myös useita opinnäytetöitä.

Lue lisää:

Pääosa liikevaihdostamme koostuu betonirakenteiden korjaamisesta ja injektointitöistä. Suurimpia asiakkaitamme ovat teollisuus- ja voimalaitokset, sillankorjausurakoitsijat ja rakennusliikkeet.

Lue lisää:

Toimialueenamme on koko Suomi.

Rakentamisen Laatu, RALA RY on todennut yrityksemme täyttävän asetetut kriteerit ja myöntänyt toiminnastamme Rala-pätevyyden.

Luottotieto- ja yritysinformaatiotalo Soliditet on luokitellut meidät AAA-luottoluokkaan.

Yhteystiedot


Puhelin
(05) 414 4260

Sähköposti
info(a)rakennelujitus.fi

Osoite
Kuparitie 9
54110 Lampikangas